produk

Latihan Gym Fitness Angkat Bar Barbie Bar Lengkungan Aman

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
ZTSB
Nomer Model:
SDG-01
Jinis:
Barbell
Jenis Kelamin:
Unisex
wis_kustomisasi:
iya
Formulir:
Rod Squat sing Darmabakti
Bahan:
Baja Paduan, Baja Paduan
Bobot:
24KG, 24KG
Jeneng:
Bar barell
Werna:
Perak lan ireng
Lumahing finsh:
Chrome utawa Hard Chromed
Dawa:
2240mm
Logo:
Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi:
Gym Angkat Berat (cocok kanggo 51 diameter barbel)
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
5000 Potongan / potongan saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Dikemas ing kasus kayu
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 20000 > 20000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
Parameter Produk

Distribusi bobot khusus kanggo bar jongkok. Latihan karo Satety Squat Bar dikenal kanggo menehi pajak anterior;

distribusi bobot mudhun ing antarane jongkok ngarep lan jongkok mburi bar dhuwur kanggo macem-macem latihan output daya. Iki

bar minangka pilihan sing luwih aman kanggo kemajuan jongkok kuat utawa angkat beban maksimal. Bar iki dingerteni nambah maksimal

bobot kerja yen dibandhingake karo jongkok punggung tradisional.

Materi
 Waja
Werna
 Silvery / Ireng
Lumahing
 Chromed
Ukurane
 2240mm
Diameter poros
 28mm
Diameter Lengan
 50mm
Bobot
 24kg
MOQ
 20 pcs
OEM
 Kasedhiya
Logo
 Disesuaikan
Pengepakan
 Kantong Poli + Karton + Kayu Kayu
Pangiriman
 30 Dina
Bayaran
 L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram 

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita