produk

Pelat Karet Ngangkat Bobot Logo Customized Babak lan Label Barbell Colorful

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Topan
Nomer Model:
WP-01
Jinis:
Piring Bobot
Bahan:
Besi Cor, Baja Casting
Bobot:
5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg, 5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 10LB / 15LB / 25LB / 35LB / 45LB / 55LB
wis_kustomisasi:
iya
Jenis Kelamin:
Unisex
Formulir:
Lurus
Werna:
Werna Khusus
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Aplikasi:
Olahraga Gym Angkat Latihan Angkat Angkat
Paket:
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
OEM:
Nampa OEM
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
3000 Kilogram / Kilogram saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

 

 

 

 

Parameter Produk
Jeneng Produk  Kompetisi Logo Kustom Fitness Cross Barbell Set Plate Lifting Bobot 
Jinis  Piring Bobot
Materi  Casting Steel
Bobot  5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg / 10LB / 15LB / 25LB / 35LB / 45LB / 55LB
Werna Werna Khusus
Panganggone  Olahraga Ngangkat Bobot
 Logo Kasedhiya Logo Khusus
 OEM  Nampa OEM

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita