warta

1. Apa pengaruh olahraga dumbbells kanggo ningkatake fungsi seksual
Squats Dumbbell nate dianggep dadi pilihan pertama kanggo fitness pria. Nalika nindakake squats dumbbell, bisa ningkatake sekresi hormon pria lan efektif banget kanggo ningkatake fungsi seksual pria.

2. Apa pengaruh olahraga dumbbells kanggo ngilangi bobot awak?
Yen tujuan olahraga dumbbells yaiku nyuda lemak, dianjurake supaya 15-25 repetisi utawa luwih saben klompok. Interval saben klompok dikontrol ing 1-2 menit. Nalika milih dumbbells, pilih sing luwih entheng, supaya ora latihan otot lan kakehan.

3. Kepiye peranan dumbbells kanggo nggawe otot
Ketaatan jangka panjang kanggo latihan dumbbell bisa ngowahi garis otot lan nambah daya tahan otot. Latihan rutin kanthi dumbbells abot bisa nggawe otot kuwat, nguatake serat otot, lan nambah kekuatan otot. Bisa ngleksanani otot sisih ndhuwur, otot pinggang lan otot weteng. Contone, nalika nggawe sit-up, nyekel dumbbells nganggo tangan loro ing sisih mburi gulu bisa nambah beban latihan otot weteng; nyekel dumbbells kanggo latihan lentur utawa muter lateral bisa ngleksanani otot serong internal lan eksternal; nyekeli dumbbells lurus Otot pundhak lan dodo bisa ditindakake kanthi ngunggahake lengen maju lan mengko. Bisa ngleksanani otot-otot perangan ngisor. Kayata nyekeli dumbbells supaya jongkok ing sikil siji, jupuk ing sikil loro banjur mlumpat.

4. Apa tugas latihan dumbbell kanggo ngatasi kahanan sing ora seimbang
Wong normal kudu duwe "tangan sing dominan", sing luwih jelas nalika latihan abot. Sawetara wong bakal ora seimbang karo kekuatan otot kiwa lan tengen (utawa ukuran otot) amarga nggunakake latihan tangan dominan kanggo jangka panjang. Kepiye carane ngrampungake? Dumbbells minangka alat koreksi sing migunani banget.

Amarga bobote dumbbell iku opsional. Sampeyan bisa ngiyatake ing sisih sing ringkih; utawa olahraga nganggo bobot sing bisa ditindakake sisih sing ringkih, nganti tangan loro meh diatur. Nanging, koreksi tangan sing ora dominan diwatesi. Sawise kabeh, masarakat isih duwe kaluwihan kanthi tangan sing dominan, lan bisa uga ora bisa nggayuh kasampurnan sing padha.

Apa latihan dumbbells ing omah
1. Ngadeg kanthi tegang, nyekel dumbbell ing saben tangan, telapak tangan adhep-adhepan. Jaga lengen rada lentur, lan angkat dumbel menyang sisih ndhuwur nganti pundhak. Mungkasi sawetara wektu, banjur alon-alon mudhun lan pulihake.

2. Angkat mati ing Romania: ngadeg ngadeg ing jejeg, push sepasang dumbbells nganggo telapak tangan banjur gantung ing ngarep awak sampeyan. Kanthi nginggung pinggul, wenehi bobote awak tumiba ing tumit, tekuk rada dhengkul, lan geser dumbel ing pupu menyang tengah tibia. Pulihake posisi wiwitan, banjur baleni maneh.

3. Manuk Dumbbell: Ngaso ing bangku rata kanthi sikilmu ing lemah. Push sepasang dumbbells ing ndhuwur dodo, telapak tangan sampeyan adhep-adhepan. Jaga lengen rada ditekuk, lan alonake mudhun dumbbells ing sadawane busur nganti lengen ndhuwur padha karo lemah. Mungkasi sawetara wektu, banjur pulihake dumbbell menyang posisi wiwitan ing sadawane busur sing padha, lan baleni maneh.

4. Langkah vertikal: Tahan sepasang dumbbells lan gantungake ing sisih sampeyan. Ngadeg ing sisih madhep bangku sing rata, jupuk ing sikil kothak, lan pasang sikil tengen sampeyan ing kursi sing rata. Push kanthi kuat nganggo sikil tengen sampeyan lan drive awak menyang bangku nganti sikilmu rata ing permukaan bangku. Banjur langkah ing ngisor sikil kiwa kanggo ngasilake awak menyang posisi wiwitan. Banjur langkah ing sikil kiwa, baleni lan tikel maneh kanthi kaping pindho.

5. Dobel dobel dobel: Tahanake sepasang dumbbells kanthi telapak tangan. Jupuk dhengkul supaya rada ditekuk, punggungmu lurus, lan pinggang sampeyan tikel 90 derajat. Tarik dumbbell nganti weteng lan tutul otot weteng nganggo tangan. Pulih alon lan baleni maneh.

Cathetan fitness Dumbbell
1. Bobot dumbbell sing dipilih iku entheng banget kanggo entuk efek saka narik permintaan domestik, lan ora bisa ngilangi keseimbangan dinamis awak; bobote dumbbell abot banget, keseimbangan dinamis awak rusak parah, angel dipulihake, lan asring dudu efek sing ideal. . Yen tujuan olahraga yaiku kanggo nambah otot, sampeyan bisa milih dumbbells kanthi beban 65% -85%. Yen tujuan olahraga yaiku nyuda lemak: sampeyan bisa milih dumbbell sing luwih entheng, kayata udakara 3 nganti 5 kg.

2. Aja kabotan. Dumbbells sing gedhe banget gampang nyuda otot sampeyan, sing ora bakal entuk efek latihan. Umume, bocah-bocah wadon nindakake dumbbells kanggo ngilangi bobot lan mbentuk awak. Wanita milih dumbbells, aja milih dumbbells abot banget kaya bocah lanang. Bocah-bocah wadon kudu entheng lan moderat, lan bobote dumbbells kudu dikontrol udakara 1 kg.

3. Angkat kanthi alon lan mudhun alon-alon bakal ngrangsang otot luwih jero. Utamane, nalika nyelehake dumbbells, sampeyan kudu ngontrol kacepetan lan nindakake latihan konsesi kanggo ngrangsang otot. Akeh wong sing ora nggatekake latihan konsesi. Sanajan dumbbell diangkat kanggo ngrampungake tugas, kanthi cepet dilebokake, mbuwang kesempatan sing apik kanggo nambah otot. Siji tumindak umume njupuk 1 nganti 2 detik.


Wektu kiriman: Feb-01-2021