warta

Kanthi kemajuan masarakat, konsep estetis masarakat saya owah. Wis suwe, standar estetis tipis amarga kaendahan dibanjiri. Mboko sithik, wong ora maneh ngudhunake bobot awak sing gedhe banget, nanging luwih nggatekake kesehatan. masalah Saiki, fitness dadi saya populer. Wong bisa nggunakake fitness kanggo nggayuh tujuan kanggo nguatake fisik lan mbentuk bentuk awak sing sampurna. Ing proses fitness, squat minangka gerakan klasik banget. Dadi, apa bedane squat dumbbell lan squat barbell?

Piranti latihan sing beda-beda
Sanajan kabeh nindakake squat, peralatan sing digunakake beda, nanging efeke bakal beda banget. Squat Dumbbell lan squat barbel nggunakake peralatan latihan sing beda-beda. Bedane dumbbells lan barbel isih amba banget, lan struktur kekarone uga beda banget. Utamane babagan bobot, bobote dumbbells cukup sithik. Ing gym umum, dumbbell paling abot mung udakara 60 kg. Tingkat bobot barbel gedhe banget, kalebu 250 kg, 600 kg, lan 1000 kg.

Beban latihan sing beda
Squats Dumbbell minangka latihan bobot kanthi bantuan dumbbells, sing bisa nggawe squats luwih efektif. Yen dibandhingake karo squat barbel, squats dumbbell luwih entheng. Utamane kanggo pelatih sing wis bisa nindakake squat, yen sampeyan pengin luwih maju, sampeyan bisa miwiti nganggo squat dumbbell. Sanajan sampeyan ora bisa nahan bobote dumbbells, sampeyan ora kudu kuwatir masalah keamanan, aja nganti uwal. Jongkok barbel mbebayani lan mbutuhake pitulung alat utawa perawatan khusus.

Wong sing beda-beda ditrapake
Squat barbel luwih abot tinimbang ambane dumbbell, lan efek alami luwih jelas. Yen pelatih mung pengin nggawe garis dhewe luwih apik lan lancar, lan ora ngupayakake ngrasakake otot, mula squats dumbbell bisa memenuhi permintaan. Yen pelatih pengin entuk efek latihan otot tartamtu, kudu nggunakake barbel kanggo nindakake squat. Mula, squat dumbbell lan squat barbel cocog kanggo wong liya. Sing bakal dipilih gumantung karo kabutuhan sampeyan dhewe.


Wektu kiriman: Feb-01-2021