produk

Barbell Gym angkat Angkat Berat 1500lbs kanthi 8 bantalan Jarum

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
ZTSB
Jinis:
Barbell
Bahan:
Besi Cor, Baja Paduan / Baja musim semi
wis_kustomisasi:
iya
Jenis Kelamin:
Unisex
Diameteripun:
25mm
Dawa:
2.2m, 2200MM
Formulir:
Lurus
Jeneng:
Bar barell
Werna:
Silver (Plating Chrome) / Ireng
Lumahing finsh:
Chrome utawa chromed hard
Fitur:
4/6/8/10 Jarum Roller Jarum + Rong Bushing Kuningan
Bobot:
20KG
Bobot:
750LB / 1000LB / 1500LB / 2000LB
Logo:
Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi:
Gym Angkat Berat (cocok kanggo 51 diameter barbel)
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
5000 Potongan / potongan saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Dikemas ing kasus kayu
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 20000 > 20000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
Parameter Produk
Jeneng Barbell Gym angkat Angkat Berat 1500lbs kanthi 8 bantalan Jarum
Materails Baja campuran / Baja musim semi
Werna Silver (Plating Chrome) / Ireng
Rampung permukaan Chrome utawa chromed hard
Fitur 4/6/8/10 Jarum Roller Jarum + Rong Bushing Kuningan
Dawane 2200MM
Bobot 20KG
Kapasitas bobot 750LB / 1000LB / 1500LB / 2000LB
Logo Customizable (Laser LOGO)
Lamaran Gym Angkat Berat (cocok kanggo 51 diameter barbel)
Umur Wong diwasa
Pengepakan Kemasan Karton PP Bag
OEM Bisa disesuaikan
Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita