produk

Alat Gym Bobot Barbel / Barbel piring bobot

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
TPDS
Jinis:
Barbell
Bahan:
Besi Cor
Bobot:
6.5 / 8.5 / 11.8 / 15.5KG
wis_kustomisasi:
iya
Jenis Kelamin:
Unisex
Diameteripun:
30mm
Formulir:
Lurus
Jeneng:
Bar barbel olimpic
Dawa:
1.2 / 1.5 / 1.8 / 2.2M
Lumahing finsh:
Chrome utawa chromed hard
Logo:
Disesuaikan
Aplikasi:
Olahraga Nglatih Bobot
OEM:
Nampa OEM
Paket:
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
30000 Potongan / potongan saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
Pelabuhan
Plabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug

 

Barbell bar duwe desain sing alus kanggo nggayuh keseimbangan lan tujuan jangka panjang. Saben bar barbel wis dipoles sadurunge diolah supaya bisa dipoles ing permukaan oksida ireng, seng utawa paduan krom gawe ayu.
Parameter Produk

 

Jinis   Bar barbel olimpic
Materi   Q235
Lumahing Rampung   Chrome 
Dawane   1.2 / 1.5 / 1.8 / 2.2M
Kapasitas Bobot   60/80/120 / 150KG
Werna   Perak
Panganggone   Angkat Bobot
OEM   Nampa OEM
Dawane wujud Bobot net Panjang gagang Diameter gagang Dawa lengen klambi Dhiameter lengan Bobot maksimal
1.2 m Nggulung 6,5kg 84cm 25mm 17cm 50mm 60KG
1.2 m Lurus 6,5kg 84cm 25mm 17cm 50mm 60KG
1,5 m Lurus 8,5 kg 92cm 25mm 26cm 50mm 80KG
1,8 m Lurus 11,8 kg 116cm 28mm 29cm 50mm 120KG
2.2 m Lurus 15,5kg 135cm 30mm 39cm 50mm 150KG

Pasokan pabrik langsung

Ora ana perusahaan dagang sing ngisi dhuwit tambahan

Simpenan gudang:

Packing:

Piring bobot barbel sing cocog:

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita