produk

Peralatan gym online dumbbell warna-warni dumbbell logam baja kanthi kothak

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
ZTSB
Nomer Model:
CD-01
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jeneng:
Set Dumbbell
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Panggunaan:
Fitness Fitness
Paket:
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1000 Set / Set saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

Parameter Produk
Jeneng Produk  Dumbbell sing bisa disetel Ngangkat Dumbbells Logo Customised Lifting
Jinis  Set Dumbbell

Logo

 Kasedhiya Logo Khusus
Materi  Besi Cor
Bobot  15/20/30/50 Kg
Werna  Minangka gambar
Panganggone  Fitness Fitness
Paket  Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas

 

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

 

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita