produk

Aksesoris Fitness Gym Komersial Plates Bobot Gym

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Topan
Nomer Model:
FL-01
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Angkat Angkat Latihan Olahraga Universal, Gym
Bobot:
2,5kg / 5kg / 10kg / 15kg / 20kg / 25kg
Werna:
Werna Khusus
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Bahan:
Casting Steel
Paket:
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
OEM:
Nampa OEM
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
3000 Kilogram / Kilogram saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

Parameter Produk

 

Jeneng Piring Bobot Barbell
Materi Besi Cor + Karet
Logo Logo Khusus
Bobot 2,5kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg
Werna Ireng
Panganggone Angkat Barbell
Pengepakan Polybag + ctn + Case kayu
OEM Nampa OEM

 

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Produk sing gegandhengan

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita