produk

China Grosir Kelas Atas Logo Kustom Kompetisi Berat Baja Kettlebell

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Topan
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jeneng:
KettbleBell
Bahan:
Waja
Werna:
Biru, Kuning, Biru Cahya, Jambon, Ijo, Jingga, Abang
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Bobot:
2/4/6/8 / 10KG
Panggunaan:
Latihan Ngangkat Daya Ngurangi Bobot
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
3000 Kilogram / Kilogram saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Polybag + ctn + cilik kayu
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Kilogram) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
Parameter Produk
Jeneng Produk  KetelBell
Materi  Waja
Ukurane  Kekandelan gagang: 33mm Rampung gagang: chromed hard

 Bahan: baja padhet lan warna Dicet

 Dhuwur: 28 cm

 Dhiameter dasar: 14 cm

 Jarak antarane gagang: 12 cm

Bobot  2/4/6/8 / 10KG
Werna  Biru, Kuning, Biru Cahya, Jambon, Ijo, Jingga, Abang
Panganggone  Olahraga Ngangkat Bobot
 Logo  Logo pelanggan kasedhiya
 Pengepakan  Polybag + ctn + cilik kayu

 

Produk sing gegandhengan

Pameran kita

Sertifikat kita

Informasi Perusahaan

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita