produk

Kompetisi Baja Latihan Profesional China Kettlebell

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Toptons
Nomer Model:
HL-02
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jeneng:
Kettlebell
Werna:
Warni-warni
Bobot:
Sugeng Rawuh Custom
Paket:
Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas
Logo:
Logo Khusus
Panggunaan:
Daya Ngatur Bobot
Bahan:
Vinil + Besi cor
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1000 Set / Set saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Kilogram) 1 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

Parameter Produk

 

Jinis  Ketel Bell
Materi  Vinil + Besi Cor
Bobot  Bobot Custom
Werna  Werna Khusus
Panganggone  Latihan Ngangkat Bobot
OEM  Nampa OEM
PAKET  Kasus Kayu-Karton Polybag-Kertas

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita