produk

China Barbell Supplier Gym Fitness Alloy Steel Chrome Angkat Baja Barbell Bar 2200mm

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
ZTSB
Jinis:
Barbell
Jenis Kelamin:
Unisex
Bahan:
Besi Cor, Baja Paduan / Baja musim semi
wis_kustomisasi:
iya
Diameteripun:
25mm
Dawa:
2.2m, 2200MM
Formulir:
Lurus
Jeneng:
Bar barell
Werna:
Silver (Plating Chrome) / Ireng
Lumahing finsh:
Chrome utawa chromed hard
Fitur:
4/6/8/10 Jarum Roller Jarum + Rong Bushing Kuningan
Bobot:
20KG
Bobot:
750LB / 1000LB / 1500LB / 2000LB
Logo:
Customizable (Laser LOGO)
Aplikasi:
Gym Angkat Berat (cocok kanggo 51 diameter barbel)
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
5000 Potongan / potongan saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Dikemas ing kasus kayu
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 20000 > 20000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
 Jeneng Bar barell
 Werna Perak lan ireng
Pameran kita

 

Sertifikat kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita