produk

Nggawa Peralatan Fitness Dumbbell Luwes Set Dumbbell Lurus Nangani

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
TPDS
Nomer Model:
Masehi-15
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jinis:
Set Dumbbell sing bisa disetel
Bahan:
Besi Cor
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Packing:
Polybag + ctn + Case kayu
OEM:
Nampa OEM
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
10000 Set / Set saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Polybag + ctn + Case kayu
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug
Parameter Produk

 

Jeneng Produk   Set Dumbbells sing bisa disetel
Materi   Besi Cor
Jinis   Lukisan / Elektroplating
Bobot   15KG
Logo   Disesuaikan
Werna   Perak / Ireng
Panganggone   Angkat Bobot
OEM   Nampa OEM
PAKET   Polybag + Ctn + Kayu Kayu
Aksesoris
  Piring Bobot: 1,25KG * 8 0,5KG * 4

  Dumbbell Bar (34 / 35cm) * 2

  Kacang * 4

Piranti instalasi

  (Rod penghubung 30cm bisa diatur)

Pasokan pabrik langsung

ora ana perusahaan dagang sing dikenani biaya tambahan 

Tutup Perlindhungan Upgrade:

 

 

 

Aksesoris:

 

Kemasan:

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

 

FAQ

Sertifikat kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita