produk

dumbbells adjustable home gym electroplate 15kg barbel dumbbell set

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
ZTSB
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jeneng:
Set Dumbbell
Bahan:
Besi Cor
Bobot:
15/20/30/50 Kg
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Panggunaan:
Fitness Fitness
Paket:
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1000 Set / Set saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug
Parameter Produk
Jeneng Produk  Adjustable dumbbells home gym electroplate 15kg barbel dumbbell set 
Jinis  Set Dumbbell
Logo  Kasedhiya Logo Khusus
Materi  Besi Cor
Bobot  15/20/30/50 Kg
Werna  Minangka Gambar
Panganggone  Fitness Fitness
Paket  Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas

 

 

 

Produk sing gegandhengan

Sertifikat kita

Pameran kita

Informasi Perusahaan

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita