Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Dingzhou Toptons Sport Equipment Co., Ltd.

Fokus ing produksi barang olahraga

Dingzhou Toptons Sports Product co., Ltd sing dununge ing industri manufaktur barang-barang olah raga negara kelairan ding zhou industri barang olah raga dheweke dadi provinsi.

Produk Kita

Produk & Mechine

Perusahaan kami didegaké ing taun 2008, iku bobot bobot pabrikan profesional kanggo perusahaan integral lan jembaré 100000 meter persegi. Perusahaan kasebut nyithak mesin otomatis peralatan pernis varnis galvanis listrik kanggo mbentuk siji lini produksi siji atap elektroplasi modern.

Perusahaan kami utamane ngasilake kabeh jinis bobot barbel dumbbell lan produk kami diekspor menyang Amerika Serikat Kanada Australia Rusia Singapura Thailand lan negara liyane.

Ding zhou zhong teng subo sports product co., Ltd nggabungake produksi penjualan desain riset lan pangembangan kanggo ningkatake produk inovatif. Perusahaan kita kanthi fitness inovatif konsep perlindungan lingkungan.

H940aa275acb04187ae28dbc9503cb952T

Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.

Napa Pilih Kita

Kita kanthi produk berkualitas tinggi kanggo tujuan kanggo promosi konsep perlindungan lingkungan sing sehat Kanggo awake dhewe kanthi semangat sing tulus, layanan sing paling sampurna minangka jaminan, ngawula masyarakat karo kolega saka kabeh lapisan masyarakat supaya bisa kerja bareng ing masa depan sing sehat.