produk

15kg 20kg 30kg 50kg Cast Iron Adjustable Dumbbell Weight Set Barbell Set kanggo Angkat Bobot

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Toptons
Nomer Model:
KQ-15
Jenis Kelamin:
Unisex
Aplikasi:
Universal
Jeneng:
Set Dumbbell
Bahan:
Besi Cor
Bobot:
15/20/30/50 Kg
Logo:
Kasedhiya Logo Khusus
Panggunaan:
Fitness Fitness
Paket:
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1000 Set / Set saben Minggu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Lead :
Jumlah (Sets) 1 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

Parameter Produk

 

Jeneng  Dumbbell sing bisa disetel
Jinis  Lukisan
Materi  Besi Cor
Bobot  15KG
Werna  Ireng
Logo  Disesuaikan
Panganggone  Latihan Ngatasi Bobot
OEM   Nampa OEM
PAKET  Pallet Kayu-Kertas Polybag-Kertas
 Pelat Dumbbell: 1,25KG * 8 0,5KG * 4

 Bar Dumbbell: 34/35 CM * 2

 Kacang * 4

 30 CM Rod Sing Nyambung 

Dumbbell bobot liyane:

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

Pameran kita

Sertifikat kita

FAQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita