TPDS
TPDS-2
TPDS-3

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional canggih lan bahan baku berkualitas tinggi kanggo produk keramik.

Lamaran

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Our factory is a famous sports and fitness equipment manufacturer in hebei province, whose quality is strictly guaranteed.

    Teknologi

    Pabrik kita minangka pabrikan peralatan olahraga lan fitness sing misuwur ing provinsi hebei, sing kualitas dijamin apik.

  • All the sports and fitness equipment are directly produced by our factory and sent to the port. No trading company charges additional fees.

    Adol pabrik langsung

    Kabeh peralatan olahraga lan fitness langsung diproduksi dening pabrik lan dikirim menyang pelabuhan. Ora ana perusahaan dagang sing dikenani biaya tambahan.

  • Our factory has many experienced salesmen to answer any questions from customers

    Sikap layanan sing apik

    Pabrik kita duwe akeh salesman sing berpengalaman kanggo njawab pitakon saka pelanggan

  • We can customize the length, weight, shape and LOGO of the products according to customers' needs

    Nyedhiyakake layanan khusus

    Kita bisa ngatur dawa, bobot, bentuk lan LOGO produk miturut kabutuhan pelanggan

  • Located in Dingzhou City ,Baoding City ,Hebei Province.Convenient transportation.It is 260 kilometers away from Tianjin Port.

    Kauntungan lokasi

    Dumunung ing Kutha Dingzhou, Kota Baoding, Provinsi Hebei. Transportasi sing trep. Adohe 260 kilometer saka Pelabuhan Tianjin.

  • Our company mainly produces PU dumbbells,goldplated dumbbells,paint dumbbells,various barbell bars

    Kauntungan produk

    Perusahaan kami utamane ngasilake dumbbells PU, dumbbells emas, dumbbells cat, macem-macem bar barbel

babagan kita
aboutimg

Produk olahraga ding zhou zhong teng su bo co, ltd sing dununge ing industri manufaktur barang olahraga nasional ding zhou industri barang olah raga dheweke dadi provinsi saka 100000 meter persegi.

ndeleng liyane